دانشنامه دفاعی

گروه تخصصی دانشنامه دفاعی

دانشنامه دفاعی

گروه تخصصی دانشنامه دفاعی

دانشنامه دفاعی

میگ۳۵ یک ارتقاع سطح بالا بر روی میگ ۲۹ ام ۲ و میگ ۲۹ کا برای ساخت یک جنگنده جدید برای خدمت در کنار نسل پنجم  است،در میگ ۳۵ تلاش  شده از اخرین فناوری های الکترونیک و هدشار  دهنده و همچنین سامانه های برای افزایش اگاهی خلبان  از محیط میدان نبرد است.نیروی محرک ساخت میگ ۳۵ همچون میگ ۲۹ کا ،هند بود. در سال ۲۰۰۷ میگ ۳۵ برای برطرف کردن نیاز ارتش هند به ۱۲۶ فروند جنگنده  با جنگنده های چون یورفایتر، رافال، گرپین و سوپر هورنت به رقابت پرداخت که در نهایت رافال پیروز این رقابت شد.میگ ۳۵ از موتور ار دی ۳۳ ام کا نصب شده بر روی سری های اخر میگ ۲۹ بهره میبرد.میتوان  بر روی ان خروجی متغییر  دو بعدی همانند ان چیزی که بر روی سوخو۳۰ ام کا آ نصب شده است،نصب کرد.

لطفا به ادامه مطلب مراجعه کنید

میگ 35

میگ ۳۵ اولین جنگنده روسها است که از رادار اریه فازی فعال بهره میبرد.روسها قبل از این بر روی جنگنده های چون میگ ۳۱/سوخو۳۴ سوخو۳۵ رادار اریه فازی غیر فعال نصب کرده بودند ولی این اولین جنگنده مجهز به رادار اریه فازی فعال است.رادار اریه فازی از  تعداد زیادی المان فرستنده و گیرنده را در کنار یکدیگر دارند که هر یک از آنها در واقع یک رادار کوچک هستند که در مجموع با عملکرد هماهنگ قابلیت‌های ویژه رادارهای آرایه فازی نظیر توانایی شناسایی همزمان ده ها و حتی صدها هدف که در فواصل و ارتفاعات مختلفی در پهنه آسمان توزیع شده اند را بوجود می‌آورند.در این رادارها به جای گردش آنتن رادار، امواج به چرخش در می‌آیند.از مشخصات این گونه رادارها اسکن بسیار سریع محیط اطراف (در حد میلی ثانیه)، قابلیت هدایت چندین موشک به سمت هدف، مقاومت بالا علیه اقدامات ضد الکترونیک و کشف بسیار مشکل محل رادار توسط سیستم‌های الکترونیکی گیرنده و هشدار راداری است که در نمونه اکتیو این رادارها قادرند تا ۱۰۰۰ بار درثانیه تغییر فاز بدهند.این رادارها که قادرند پرتوهای انرژی رادار با پهنای متفاوت را در کسری از ثانیه در سطحی بسیار وسیع گسیل دهند، در برابر موشکهای کروز حساسیت خوبی دارند و در واقع در هر زمان می‌توانند پالس‌های راداری کوتاه، باریک و دقیقی ارسال کنند که کشف آنها بسیار مشکل است.

میگ 35 موشک خ-31 و آر27 (روی تصویر کلیک کنید)

رادار ژوک ای ائی (AE) میگ ۳۵ دارای برد کشف ۱۶۰ کیلومتر بر ضد یک جنگنده است. توان کامل کشف اهداف زمینی  و دریایی را دارد و میتواند یک کشتی جنگی را از ۳۰۰ کیلومتری کشف کند.توان نقشه برداری دو بعدی  از سطح زمین  ،جستجوی اسمان در حین  قفل بر روی یک هدف دیگر،این رادار ۶۸۰ المان  دارد . میتواند ۳۰ هدف را رهگیر به ۶ هدف در هوا و یا دریا درگیری شود .ایجاد اختلال بر روی این رادار (مانند تمامی  رادرهای اریه فازی)بسیار دشوار و سخت است.این رادار توان کشف یک رافال را از برد ۱۶۰ کیلومتری ، یک یورفایتر  را از ۱۳۰ کیلومتر و نسخه صادراتی اف۳۵ را از برد ۵۰ تا ۷۰ کیلومتر کشف کند.البته رادار تنها وسیله کشف هدف نیست. میگ ۳۵ در دماغه از یک کاونده الکترواپتیک حرارتی او ال اس- یو ائی ام  مجهز است. این سامانه میتواند ۹۰ درجه به سمت چپ و راست ، ۶۰ درجه بالا و ۱۵ درجه پایین را شناسایی کند. میتواند یک تصویر فروسرخ به خلبان از یک جنگنده از پشت سر(جنگنده دشمن از نمایی  پشت سر) را از ۴۵ کیلومتری و یک جنگنده از رو برو را از ۱۵ کیلومتر شناسایی کند(این سامانه بر روی میگ ۲۹ کا و نسخه سادهتر ان بر روی اس ام تی و ام ۲ نمیز نصب است).


رادار ژوک

در کنار این سامانه مسافت یاب لیزری نیز وجود دارد.در کابین دارای سه نمایشگر رنگی چند منظوره بزرگ است و کابین ان بسیار دیجیتال تر از کابین سوخو ۳۵ است.از دیگر تجهیزات شناسایی میگ ۲۹ غلاف او ال اس- کا است که در زیر ورودی هوا نصب میشود. این غلاف الکترواپتیک فروسرخ برای شناسایی اهداف سطح به کار میرود و میتواند یک تانک را از ۱۵ کیلومتری  و یک شناور جنگی را از ۶۰ تا ۸۰ کیلومتر کشف کند.این دو سامانه نتنها اطلاعات مفیدی از محیط اطراف در اختیار  خلبان قرار میدهد  بلکه میتوند به خلبان کمک کند بدون رادار دست به جمع اوری اطلاعات از محیط میدان نبرد بزند.این غلاف ۱۱۰ کیلوگرم وزن دارد.همچنین میتوان این غلاف به عنوان یک نشان گذار لیزری برای هدایت تسلیحات لیزری نیز بهره برد.همچنین میگ ۳۵ دارای سامانه هشدار  دهنده فروسرخ اس او ای ار است که میتوند نزدیک شدن یک موشک  پدافندی را از ۱۰  تا ۳۰ کیلومتری و یک موشک هوا به هوا را از  ۵۰ کیلومتری هشدار دهند.همچنین میگ۳۵  از سامانه هشدار دهنده لیزری  با پوشش ۳۶۰ درجه و سامانه جنگ  الکترونیکی  و ضد جنگ الکترونیکی بهره میبرد. برد انتقالی میگ۳۵ با سه مخزن سوخت خارجی ۳۱۰۰ کیلومتر است و میتواند در ۹ جایگاه جنگ افزاری ۷ تن سلاح شامل موشک های  هوا به هوای ار ۷۷،ار۷۳،ار ۲۷ ،موشک هدایت لیزری  خا ۲۹ و نسخه اپتیکی ان،موشک هدایت لیزری  خا ۲۵ و نسخه ضد رادار ان ،موشک خا ۳۱ در دو نسخه ضد کشتی و ضد رادار،بمب کاب ۵۰۰ در دو نسخه هدایت اپتیکی و لیزری و بمب و راکت غیر هدایت شونده را حمل کند.

منبع:جنگاوران

لایک فراموش نشود

برای دریافت تصاویر و مطالعه بیشتر:

معرفی و بررسی رادارهای قدرتمند ژوک+ تصاویر جدید

  • موافقین ۵
  • ۱۸۷۳ بار مطالعه شده است

mig-27 Iran

میگ-25

میگ-29

میگ-31

میگ-35

نظرات (۴)

  • علی گوهر صمیمی
  • باسلام
    هم این که چهارتا غرب زده تو نفوذ دارن و هم اینکه خیلی ها چیزی از این حرفها سرشون نمیشه و فقط یه اف-14 یا یه نمونه مثل اون پیدا کردن سنگش رو به سینه میزنه
    خب اف-14 داریم دلیل نمیشه که جنگنده جدیدی نخریم ....
  • مهدی مهدوی
  • جالب بود.

    لایک.
  • منتظر المهدی
  • یاور گلدوز مطلق
  • فکر کنم ام-46 بود
    دانشنامه دفاعی:
    ام -46
    بود
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی