- ۷ نظر
- ۱۹۵۰بار مطالعه شده است
در ۲۹ مارس ۱۹۹۹ سازمان نظامی ناتو بمباران اهدافی در خاک صربستان را آغاز کرد. اسلوبودان میلوسوویچ حاکم صربستان از پذیرش توافقنامه های بین المللی در مورد توقف خشونت ها در کوزوو خودداری کرده بود و این امر نقطه شروع عملیات نیروهای متحد ناتو بر علیه حکومت صربستان گردید.
نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در راستای ارتقای توان رزمی خود ضمن اجرای تاکتیکهای نوین عملیاتی در حوزه دفاع زمینی تاکنون تسلیحات جدیدی را رونمایی و در رزمایشهای اخیر تست میدانی کرده است.
نیروی زمینی ارتش که به گفته فرمانده نزاجا از نظر توانمندی زرهی جزو قدرتمندترین نیروهای زرهی غرب آسیا محسوب میشود متناسب با تهدیدات رصد شده تغییراتی را در سازمان رزم خود ایجاد کرده است که مهمترین بخش آن ارتقای سامانههای راکتی و موشکی ضد زره میباشد، که در این رابطه ضمن بیان تاریخچهای از این نوع سلاح هابه بیان پیشرفت های این نیرو در این عرصه خواهیم پرداخت.
امام حسن علیه السلام، به شهادت تاریخ، فردى سخت شجاع و با شهامت بود و هرگز ترس و بیم در وجود او راه نداشت. او در راه پیشرفت اسلام از هیچ گونه جانبازى دریغ نمیورزید و همواره آماده مجاهدت در راه خدا بود.
بی شک موتورها بخش بسیار مهمی در عرصه
هوانوردی، دریانوردی و نیروهای زرهی داشته است. دیگر بر همگان ثابت شده
کشورهایی که توانستهاند در عرصه ساخت انواع موتورها نیازهای خود را تأمین
کنند به سرعت رشد و ترقی کردهاند. امروزه برای ما نیز موتورها یکی از
مهمترین عرصه برای رسیدن به خودکفایی است که خوشبختانه گامهای بلندی نیز
برای رسیدن به این مهم برداشته شده است. برخی از کشورهای قدرتمند و دارای
تکنولوژی ساخت موتور، حتا برای خود سبک خاصی دارند که بحث در مورد آن جای خود را دارد.
موتورها از جی ـ 58 (J-58) به عنوان محبوبترین موتور من در میان موتورهای غربی تا جی 85 (J-85) و (J-79) و F-404 تا TF-32 و ...
موتورها از RD-33 تا RD-33K و RD-50 و AL-31 و R-195 و AL-21 تا موتور
هیولای شرکت سوخو (SU-T4) RD-36-41 و یا دیگر موتور محبوب من AL-41 و ...
بسم الله الرحمن الرحیم
مقدمه:
شاید وقتی که صحبت از آرژانتین میشود اغلب به یاد فوتبال، کارنوال و یا گوشت بیفتند. اما من یاد سه چیز میافتم توپ تام، آلاکرن و البته آمیا! تام و آلاکرن که مربوط به نظامی بودنم میشود. اما وقتی در مورد آمیا صحبت میشود خیلی سوال در ذهنم شکل میگیرد. چرا مسئولان آنطور که لازم بود جواب ندادند. انگار مانعی برای نشان دادن و گفتن حقیقت وجود داشت. در و دیوار شهادت میدهند که بمب گذاری آمیا کار صهیونیستها با همکاری عربستان بود. هیچ عقل سلیمی قبول نمیکند کشوری مانند ایران که سخت تحریم نظامی شده در آستانه عقد قرار داد خرید و تولید تانک تام از آرژانتین دست به این سگ کشی بزند و همین خشم و تعجب مرا برمیانگیزد که چرا وکلا و مسئولان مربوطه مانند آقای هاشمی در این مورد سکوت کرده و اجازه داد چنین تهمتهایی به کشور وارد شود. در دوران دفاع مقدس دو کشور آمریکای لاتین کمابیش به ایران و عراق اسلحه فروختند. دو کشوری که در آن دوران رقابت تسلیحاتی هم داشتند. بزریل هرگز به صدام نه نگفت و آرژانتین از معدود کشورهایی بود که در اواخر جنگ به ما تسلیحات میفروخت. این موضوع صدام را بسیار خشمگین کرده بود. از این رو بود که آل نجس سعود با همکاری دستگاه جاسوسی صهیون دست به این جهود کشی زد. دستکم عاقلانه بود که جهود کشی را در برزیل انجام بدهند تا شاید یک عقل سلیم این موضوع را باور کند. اما کشتار جهودان در کشوری که با ما رابطه حسنه دارد و در آستانه قرارداد تانک تام است بسیار احمقانه بود! با این حال با حمایت رسانههای آمریکایی و بی لیاقتی برخی افراد و پس از آن دولت مضحک اصلاحات این جریان چنین شکل و ریشه گرفت.
در زمان جنگ جهانی دوم بود که اهمیت قدرت هوایی و مشکلاتی که ممکن است توسط آنها برای قوای پیاده به وجود آید بیش از پیش خود را عیان کرد. از همان به این سو بود که بحث مقابله با تهدیدات هوایی دشمن برای نیروهای زمینی و خصوصا رسته پیاده تبدیل به مسئله ای حیاتی شد.