دانشنامه دفاعی

گروه تخصصی دانشنامه دفاعی

دانشنامه دفاعی

گروه تخصصی دانشنامه دفاعی

دانشنامه دفاعی

وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد در 13 دسامبر 2015، سرنشینان ناوشکن گشت زنی "اس‌مت‌لیوی" روسیه در فاصله 22 کیلومتری از جزیره لیمنوس یونان در بخش شمالی دریای اژه با شلیک اخطار مانع برخورد با یک کشتی ماهیگیری ترکیه شدند.

براساس این بیانیه آناتولی آنتونف، معاون وزیر دفاع روسیه پس از این اتفاق وابسته نظامی سفارت ترکیه در مسکو را فورا به محل وزارت دفاع روسیه احضار کرد.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، سرنشینان ناوشکن روسی ابتدا نزدیک شدن کشتی ماهیگیری ترکیه به این ناو شکن را در فاصله حدودا یک کیلومتری تشخیص دادند. این کشتی ماهیگیری به منظور ارتباط رادیوی با کشتی روسی روی بی سیم نیامده و به سیگنال‌های داده شده با منور نیز پاسخ نداد و خدمه ناوشکن برای جلویری از برخورد با کشتی ماهیگیری ترکیه اقدام به تیراندازی کردند.

براساس این بیانیه شلیک‌های هشدار در فاصله حدود 600 متری کشتی ترکیه‌ای بوده است.

روسیه و ترکیه پس از سرنگونی جنگنده روسیه توسط هواپیماهای ترکیه در مرز با سوریه روابط پر تنشی را می‌گذرانند. مسکو این اقدام کشتی ترکیه را تحریک کننده خوانده است.

  • موافقین ۹
  • ۵۲۴ بار مطالعه شده است

نظرات (۱۲)

:)
دانشنامه دفاعی:
:)
باسلام
فکر کنم صاحب کشتی ماهیگیره دیده ترکیه یه سوخو-24 رو زده و روسیه تهدید نظامی واقعی نکرد پر رو شده  توی دلش گفته این رزمناوه کاری نمیتونه کنه
دانشنامه دفاعی:
علیکم السلام.
مطمئنم ترک‌ها از ناتو کنار گذاشته می‌شوند
جالب اینجاست که در میان همسایگان همه به خون این ترک‌های نامرد تشنه هستند.
وای به حالشان..
ان‌شاءالله سه کشور می‌شوند و تا نفر آخر به دست هم قتل عام می‌شوند.
واااا این ترکیه فقط بلده بزنه ..
دانشنامه دفاعی:
ان‌شاءالله نوبت خوردنش فرا رسیده
  • دانشنامه دفاعی
  • علی آقا محبت کنید لینک را ارسال کنید.
    بیان مشکل دارد لینکها را در قالب کلمات غیر فعال می‌کند.
  • دانشنامه دفاعی
  • فکر کنم کامنتم را ندیدید علی آقا
    اگر ممکن است دوباره لینک را ارسال کنید.
    باسلام اقا یاور من به صورت خصوصی فرستادم اما در پنل مدیریت نیامد گفتم ارسال نشده
    این هم لینکش که می تونید توی خود اوج آرمی ببیند
    http://owj-army.com/%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7-%DB%B1/
    دانشنامه دفاعی:
    علی آقا نظر را برای اوج آرمی فرستادم اما نگرفت. محض اطمینان اینجا هم میگذارم. پس از رویت و مطالعه اطلاع بدهید تا پاسخ را حذف کنم.
    علی آقا بگذارید به ساده‌ترین شکل ممکن جَمِر را توضیح بدهم.
    جَمِرها در حالت کلی برای مقابله با سیستم‌های هدایت فروسرخ (حرارتی) طراحی شدند.. یکی از اصول مقابله با موشک‌های حرارتی می‌تواند تور تِرمال باشد اما به تنهایی کافی نیست؛ بلکه استفاده از منحرف کننده موشک‌های حرارتی نیز مکمل این موضوع است. موضوع دیگر که باعث شد جَمرها بیشتر از پیش توسعه پیدا کنند عدم قابلیت تورهای ترمال، سرامیک‌های عایق و هزینه آنها بود. زیرا شما نمی‌توانید در یک بالگرد یا کشتی از تور ترمال و عایق‌های حرارتی گرانقیمت استفاده کنید. پس راه بهتر همان توسعه‌ی بیشتر جمر است.
    اما جمر چطور کار می‌کند؟
    شاید برای اینکه بدانیم جمر چطور کار میکند بهتر باشد بدانیم که موشک‌های حرارتی چطور کار می‌کنند.
    از دید یک موشک حرارتی فقط دو طیف وجود دارد (نه اینکه دو طیف را تشخیص بدهد، به این معنی که همه چیز سیاه و سفید است اما فقط سفیدها را تشخیص می‌دهد) و طیفی که حساسیت یک موشک حرارتی در فاز نهایی بر می‌انگیزد طیفی است که گرما از آن ساطع می‌شود. یعنی به مرکز محل ساطع شدن گرما هدایت می‌شود (لازم است بدانیم که اکثر این موشک‌ها تمام مسیر را بر این اصل نمی‌پیمایند و در فاز نهایی به این صورت عمل می‌کنند. یعنی مختصات تقریبی که برفرض اندازه این اتاق است را به موشک میدهیم و در این اطاق نقطه‌ای به اندازه یک مانیتور را پیدا می‌کند) جَمر می‌آید این کار را برای موشک حرارتی دشوار می‌کند. یعنی به مانند چَف و فلر که روی هواگردها نصب می‌شود و فلر (شراره) در هوا پخش می‌کند جَمر هم می‌آید پرتو فرو سرخ را با شدت زیادی از خود ساطع می‌کند.
    برگردیم به همان اتاق تاریک؛ در یک اتاق تاریک شما می‌توانید صفحه این مانیتور روشن را به خوبی رویت کنید. اما اگر یکباره به جای مانیتور یک پروژکتور روشن و خاموش شود چه؟ آیا باز هم می‌توانید محل دقیق آن را مشخص کنید؟
    جمر هم همین کار را می‌کند. در واقع روس‌ها اوج هوشیاری و نبوغ خود را با ساخت این نمونه از جمرها که خاص تانک تی 90 طراحی شده بود به رخ کشیدند. البته استفاده از جمر حتی در بالگردها هم مسبوق به سابقه است. اما یک جمر با چنین سطح از قدرت و ایجاد اخلال فقط شایسته تانک تی نود بود. (در مورد تصویر عرض می‌کنم)
    امیدوارم به طور کامل منظور خود را ارائه کرده باشم.
    در مورد مطلب؛ نسبت به مطالب قبلی بسیار بهتر است. یعنی از زیاده گویی پرهیز شده. سالها مطلب نوشتن به من آموخته است که مقالات طولانی کمتر مورد استقبال قرار می‌گیرند. یعنی وقتی که شما می‌خواهید راجع به سایدوایندر بنویسید. بهتر است فقط دو نمونه ایکس و ال را معرفی کنید و از بقیه نمونه‌ها فقط به نام آوردن آنها بسنده کنید.
    در این مورد هم فقط شما اگر فرصت کردید یک ویرایش ساده از نظر دستوری انجام بدهید کافیست.
    مطلب خوبی است.
    خسته نباشید و ممنون که نظر بنده را قابل دانستید.
    ارادتمند شما: دانشنامه دفاعی
    إ بازم؟
    دانشنامه دفاعی:
    چقدر امشب سنگین است خواهرم
    چقدر سنگین است
    چرا ؟ 
    دانشنامه دفاعی:
    فقط احساسی بود که داشتم.
    باید غرقش می‌کردند
    دانشنامه دفاعی:
    موافقم اساسی
    باسلام
    یعنی موج نوری فروسرخ یا مادون قرمز ایزوله شده روی سر هدایت گر جنگی به شدت تاثیر گذار هستش . . . . . و البته زاویه سنج هم چون توی دو سه تا منبع دیده بودم روی زاویه سنج موشک که مختل میشود تاکید داشتند.
    ایولا به همچین نبوغی دمشون گرم
    دانشنامه دفاعی:
    علیکم السلام
    صحیح است.
    در توضیحی ساده‌تر یعنی به جای یک تانک شش یا هفت تانک می‌بیند و کار دیگر هم اخلال در تخمین مسافت و زاویه است. یعنی اگر تانک در فاصله 3500 متری قرار دارد موشک این فاصله را 3400 یا 3600 تشخیص می‌دهد و این اختلال نه فقط در بُعد مسافت است که بلکه در هر چهار جهت ممکن است شکل بگیرد. یعنی تغیر زاویه افقی و انحراف موشک.
    من برم یه ویرایش زبانی و دستوری کنم چون خدوم هم واقف شدم که از نظر طرز بیان و دستوری و مشکل داره
    دانشنامه دفاعی:
    موفق باشید
    ان‌شاءالله
    راستی گفتید در مورد مطالب کوتاه باشد بهتره اما وقتی میریم در مورد یه جنگ افزار تحقیق می کنی به یه سری مطالب برمی خوریم که اصلا نمیشه ازش رد شد و بعضی موقع ها هم اصلا نمیشه از بعضی مطالب رد شد و ادم می مونه چیکار کنه و میره میزاره توی مطلب و در نتیجه دراز و طولانی میشه
    دانشنامه دفاعی:
    بله، حق دارید. اما می‌توانید مباحث جزئی را در زیر شاخه‌ها و در حین مطالب مشابه و کم حجم‌تر بگنجانید.
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی