دانشنامه دفاعی

گروه تخصصی دانشنامه دفاعی

دانشنامه دفاعی

گروه تخصصی دانشنامه دفاعی

دانشنامه دفاعی

کارشناسان شبکه دیسکاوری (Discovery) با رتبه بندی 10 بمب افکن برتر دنیا، قدرتمندترین پرنده های صنعت هوایی را معرفی کردند. در رده بندی 10 بمب افکن تاریخ صنعت هوایی عواملی چون، سرعت هواپیما، میزان مسافتی که بدون سوخت گیری طی می شود، حداکثر میزان حمل مواد منفجره و سقف پرواز توسط کارشناسان ارشد نظامی شبکه دیسکاوری در نظر گرفته شده است.

 
1. Boeing B-52 Stratofortress
 
حداکثر سرعت این بمب افکن، 1085 کیلومتر در ساعت اعلام شده و می تواند بدون سوخت گیری مسافت 13 هزار و 360 کیلومتر را بپیماید. توانایی حمل 32 تن بمب، B-52 را میان بمب افکن ها به یک اسطوره تبدیل کرده است. B-52 در خلال جنگ سرد معرفی شد و در بمباران هوایی شمال ویتنام مورد استفاده قرار گرفت. این بمب افکن غول پیکر در حمله های اخیر آمریکا به عراق و افغانستان هم به کار گرفته شد و با توجه به این که فناوری آن به دهه 50 میلادی باز می گردد، اما به گفته کارشناسان نظامی به نظر می رسد تا سال 2045، قصد رفتن نداشته باشد.
 
 
 
http://up.military.volleyball-forum.ir/view/785237/2023391698.jpg
 
 
2. بمب افکن رادارگزیر B2
 
به علت پوشش کامپوزیت بدنه بمب افکن B2 که به شبح هم شهرت دارد، امواج رادار را به خود جذب می کند و اغلب به صورت شیء کوچکی در صفحه رادارها به دیده می شود. هر فروند B2، ارزشی معادل 2 میلیارد و 200 میلیون دلار دارد. البته باید گفت آمریکا روی بمب افکن جدیدی از این نسل کار می کند که در سال 2018 رونمایی می شود.
 
 
 
 
3. Boeing B-29 Super Fortress
 
بوئینگ B-29 با توانایی پرواز 5845 کیلومتر و سقف پرواز تا ارتفاع 31 هزار و 850 پایی می تواند با حداکثر سرعت 600 کیلومتر در ساعت پرواز کند. این بمب افکن به 12 مسلسل کالیبر 50 و یک توپ 20 میلیمتری مجهز است و این توانایی را دارد که 9 تن ماده منفجره را با خود حمل کند. در طراحی این هواپیما از بدنه فوق العاده آیرودینامیکی و شیشه های ضد گلوله استفاده شده است.
 
شنیدن نام این هواپیما ژاپنی ها را به یاد حمله هوایی و پرتاب بمب های اتمی بر فراز ناکازاکی و هیروشیما و پایان تلخ جنگ جهانی دوم می اندازد.
 

 

4. De Havilland Mosquito
 
 
از آنجایی که این هواپیمای تمام چوبی به عنوان سریع ترین هواپیما در طول جنگ دوم جهانی شناخته شد، لقب اعجوبه چوبی را به آن دادند. بدنه چوبی آن باعث می شد که توسط رادارها ردیابی نشود و از آن جایی که سرعت زیادی داشت از حملات پدافندها هم در امان می ماند. با آن که ماسکیتو یا پشه، وزن کمی داشت اما قادر بود تا 907 کیلوگرم بمب را با خود حمل کند و به علت طراحی فوق العاده آن، می توانست بین ارتفاع 3 متری از سطح زمین تا 31 هزار پایی پرواز کند.
 
 
 
 
5. Avro Lancaster
 
 
لنکستر به عنوان محبوب ترین و قدرتمندترین بمب افکن بریتانیا در جنگ دوم جهانی به شمار می رود. قابلیت پرواز در شب و حمل نزدیک به 10 تن ماده منفجره باعث شده بود تا مناطق مسکونی و کارخانه های مهم آلمان در طول جنگ دوم جهانی، از حملات این بمب افکن در امان نمانند.
 
 

 

6. Boeing B-47 Stratojet
 
 
در سال 1947 زمانی که برای اولین بار B-47 در آسمان به پرواز درآمد، فقط طراحان بوئینگ از طراحی این بمب افکن راضی بودند. بوئینگ در مدلB-47 فناوری Swept-Wing را که از نازی ها اقتباس شده بود برای اولین بار به کار برد. ارابه فرود این بمب افکن که به صورت 3 چرخ طراحی شده بود باعث می شد که اغلب کارشناسان تصور کنند که B-47 تنها به عنوان یک نمونه آزمایشی باقی خواهد ماند. اما در نیمه سال 1948 این هواپیما به ناوگان هوایی پیوست و سرعت بالای آن (1018 کیلومتر در ساعت) باعث شد تا در اکثر ماموریت های مهم هوایی به کار گرفته شود.
 
 
 
 
7. توپولوف Tu – 95
 
 
این بمب افکن عظیم الجثه روسی که لقب خرس را به آن داده اند با آغاز جنگ سرد و برای مقابله با آمریکا طراحی شد. طراحی این هواپیما به گونه ای بود که می توانست 4 بمب اتمی را حمل کند. در سال 1955 در نمایشگاه هوایی مسکو از خرس عظیم الجثه روس ها پرده برداری شد. با رونمایی از آن کارشناسان و طراحان آمریکا به فکر طراحی و ساخت بمب افکنی بودند که بتواند با آن مقابله کند و به این ترتیب توپولوف Tu-95 ، تا مدت 30 دهه تهدیدی جدی برای نیروهای بلوک غرب قلمداد می شد.
 
 
 
 
Junkers Ju-88 .8
 
 
به اعتقاد کارشناسان نظامی جنگنده مدل Junkers Ju-88، یکی از مهم ترین جنگنده های جنگ دوم جهانی محسوب می شود که در تمام مدت این نبرد به نیروهای نازی در خطوط مقدم خدمت می کرده است. طراحی منحصر به فرد این جنگنده باعث می شد تا انواع حملات هوایی و مانورها را به خوبی اجرا کند. اگر چه این مدل از جنگنده های دیگر آلمان مانند Heinkel 111 و Dornier وزن بیشتری داشت اما لقب سریع ترین جنگنده ناوگان هوایی نازی ها را از آن خود کرده بود. این جنگنده مجهز به 303 قبضه مسلسل و قادر به حمل 3700 کیلوگرم ماده منفجره بود.
 
 
 
 
Handley Page 0/100 .9
 
 
صنعت هواپیمایی در دنیا هنوز دهمین سال تولد خود را جشن نگرفته بود که جنگ جهانی اول آغاز شد، با این وجود بروز این جنگ ویرانگر بهانه ای شد تا این صنعت گام های پیشرفت را با سرعت بیشتری بردارد. بریتانیای کبیر با ساخت مدل Handley Page 0/100، اولین هواپیمای جنگی خود را برای مقابله با زپلین های آلمانی که خسارات زیادی به لندن وارد کرده بودند را معرفی کرد. قدرت این جنگنده را دو موتور رولز رویس تامین می کردند و حداکثر سرعت آن 132 کیلومتر در ساعت بود. طول بال های Handley Page به 33 متر می رسید و قادر بود 907 کیلوگرم ماده منفجره را در خود جای دهد.
 
 
 
 
10. Boeing B-17 Flying Fortress
 
 
در سال 1937 شرکت هواپیماسازی بوئینگ، اولین هواپیمای تمام فلزی 4 موتوره آمریکا را معرفی کرد. مدل افسانه ای B-17، مجهز به 13 مسلسل بود و توانایی این را داشت که 2 هزار و 800 کیلوگرم ماده منفجره را با خود حمل کند. در طول جنگ جهانی دوم نیروهای آمریکایی بارها مناطق اشغالی توسط نازی ها را با هزار فروند از مدل B-17 هدف حملات سهمگین خود قرار دادند.
منبع: سایت وزین دوست و برادر خوبم عادل
آدرس منبع: http://military.volleyball-forum.ir
از این سایت دیدن بفرمایید
مطالب بسیار خوبی دارد

پی‌نوشت: البته بنده با شبکه دیسکاوری کاملن موافق نیستم. از نظر دانشنامه دفاعی این رده بندی جانب دارانه است. اما در کل مطلب خوبی است. نویسنده مطلب هم بر حسب امانتداری داخل ترجمه دست نبرده است. با توجه به شناختی که از دانش دوست عزیزم عادل دارم میدانم که با این رتبه بندی موافق نیستند.
  • موافقین ۳
  • ۱۹۷۳ بار مطالعه شده است

برتر

بمب افکن

جنگنده

نظرات (۶)

یه سوال ساخت کجان اینا؟
دانشنامه دفاعی:
مگر مطلب را نخواندید؟
آمریکا
شوروی
روسیه
آلمان
انگلیس

ببخشید من گیج شدم مرسی 
اخه عکساشون عالین
دانشنامه دفاعی:
خواهش میکنم
ایرادی ندارد
سلام
به امید ساخت ایران
دانشنامه دفاعی:
علیکم السلام
ان‌شاءالله برادرم
ان‌شاءالله
  • شیـعــِـه مـولا عـلی
  • سلام
    بسیار زیبا
    ببخشید برادر اگه کم میام
    نه نظر میدم نه هیچی
    آخه سرم خیلی شلوغه
    کلا وقت نمیکنم بیام فضای مجازی
    خیلی وقت هم هست دیگه طرح نمیزنم
    باز هم شرمنده
    ان شاالله در پناه حق باشید
    یا علی
    دانشنامه دفاعی:
    علیکم السلام
    خواهش میکنم
    اختیار دارید برادرم
    ان‌شاءالله که خیر پیش پایتان باشد.
    دشمنتان شرمنده باشد
    یا امیرالمؤمنین
  • یـک مـعــلـم . .
  • ان شاءالله،دانشمندان وجوانان انفلابی وخوشفکر ما،هم درزمینه ی صنایع هوایی وساخت جنگنده ها وهواپیماهای پیشرفته،خوش بدرخشندوحرف اول رادرجهان بزنند.
    ماموفق خواهیم بود،
    تاوقتی که . .

    باورکنیم . .

    "مامی توانیم" . .
    دانشنامه دفاعی:
    سلام برادر
    ان‌شاءالله
    موضوع این است که هر وقت به جوانان میدان داده‌ایم سودش را دیده‌ایم.
    بنده طرح ساخت توپ دارم، توپی که هیچ محدودیتی ندارد و بسیار ارزانتر است و افزایش برد حدود 60% درصدی برای آن متصورم «با همان گلوله و خرج» اما متاسفانه...
    ما میتوانیم... وقتی امام ره این سخن را گفتند دلهای زیادی لرزید.
    الان هم وقتی امام خامنه‌ای می‌فرمایند: میتوانید، باور کنید که میتوانید .. خیلی‌ها شروع به کارهایی میکنند که تا پیش از این ناشدنی به نظر می‌آمده. «این موضوع را در یکی از نامه‌هایم برای خود رهبرمان هم نوشته‌ام» همین توپ حاصل سال‌ها تحقیق و تفکر است. اما متاسفانه در اولویت قرار ندارد.
    ای کاش کسانی باشند که اهمیت این موضوع را درک کنند.
    وقتی به کسی بگویی یک توپ میتواند طوری ساخته شود که قابلیت تعویض خان و تغییر موضع آنها را دارد شاخ در می‌آورد.
    اگر زنده بودم که این توپ را برای سربازان امام زمان (عج) میسازم. ورنه یادداشت‌های مفصلی از آن تهیه میکنم برای نسلی لایق‌تر.
  • محمد حسین جهانگیرزاده
  • وبلاگ جالب و خوبی دارید امیدوارم نظرتون در مورد وبلاگ و مطالبم ببینم 
    حتما سر بزن 
    در صورت تمایل در پیوند های روزانه هم باشیم
    دانشنامه دفاعی:
    ممنون
    لینک کردم
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی